Picuki voor Instagram: wat is het en wat kun je ermee?
17 september 2022 
in Nieuws
6 min. leestijd

Picuki voor Instagram: wat is het en wat kun je ermee?

Picuki is een trending tool waarmee je door Instagram kunt bladeren zonder dat je een account nodig hebt. Als je je afvraagt hoe het dat voor elkaar krijgt, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier zullen we uitleggen wat Picuki voor Instagram is, wat de toepassingen ervan zijn, en of het veilig is om te gebruiken.

Er zijn tal van tools die Picuki biedt om door IG posts, stories en profielen te bladeren. Als je een foto of video vindt die je wilt opslaan, kun je die gewoon downloaden. Als je stiekem iemands verhaal wilt zien, heb je aan Picuki genoeg.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen die deze tool biedt. Er zijn er nog veel meer. Je zult alleen in staat zijn om alles te realiseren door het zelf te gebruiken. Neem eerst deze gids door en ontdek of je veilig bent als je Instagram via Picuki gebruikt.

Wat is de Picuki Instagram Viewer?

Picuki is een online tool waarmee je Instagram anoniem kunt gebruiken zonder de originele app of website te starten. Je moet gewoon Picuki.com bezoeken in een webbrowser en beginnen met het browsen en bewerken van IG-profielen, verhalen, berichten en meer.

In principe is Picuki.com een eenvoudig te gebruiken Instagram editor en viewer. Het biedt verschillende functionaliteiten waartoe gebruikers toegang hebben terwijl ze door Instagram scrollen. Dit alles is beschikbaar zonder dat je een account nodig hebt om toegang te krijgen tot Picuki en Instagram.


Je hoeft je niet aan te melden of in te loggen. Start gewoon de tool en begin te doen wat je zou willen doen op Instagram. Vergeet niet dat Picuki niet compatibel is met privé IG-accounts.

Hoe werkt Picuki met Instagram?

Picuki is een Instagram viewer en editor. Met de online tool kunnen gebruikers de inhoud bekijken die beschikbaar is op Instagram via een officiële API genaamd de "Instagram Basic Display API." Met deze API kunnen gebruikers van de app basisprofielinformatie, foto's en video's in hun IG-accounts opvragen.

Daarom werkt Picuki als een zoekmachine voor de content die wordt gehost op Instagram. Je kunt via Picuki direct zoeken naar IG-gebruikers, hun foto's, video's, verhalen, profielen, locaties, tags en meer.

Hoe gebruik je Picuki voor het doorzoeken van Instagram?

Het gebruik van Picuki is heel eenvoudig en ongecompliceerd. Je kunt de Instagram viewer en editor openen in een browser of zijn Android app gebruiken. De Picuki tool heeft nog geen iOS app. We raden je aan het in Chrome te gebruiken voor de beste ervaring. De app zelf krijgt ook niet al te beste reviews. Op moment van schrijven een 2,1 van 44 reviews

Start Chrome en bezoek de officiële Picuki website. Op de homepage wordt uitgelegd dat je een Instagram viewer en editor gebruikt. Je ziet een zoekbalk in het midden van het scherm. Je kunt elke IG-gebruikersnaam, profiellink, hashtag of locatie invoeren om deze te bekijken.

Onder de zoekbalk vindt je drie functies - Instagram foto's bewerken, Trending op Instagram en browsen zonder inloggen. Je hebt toegang tot al deze functies om Instagram te gebruiken zonder dat je een aanmeldings- of inlogprocedure nodig hebt.

Picuki toont ook een aantal trending Instagram accounts die je kunt doorlopen en ook de trending tags. De gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen.

Picuki voor Instagram: Belangrijkste functies en voordelen

Picuki is populair omdat het gebruikers toegang geeft tot Instagram en door Instagram te bladeren zonder in te loggen. Daarnaast biedt de online tool een aantal functies en hulpprogramma's. Je kunt Instagram-profielen, verhalen, volgers, berichten, tags en locaties onbeperkt en helemaal gratis doorbladeren en bewerken.

Je kunt er ook elke Instagram-tag mee verkennen. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar #webwinkel, en het zal de relevante berichten in de resultaten presenteren. Je kunt ook zoeken naar een willekeurige gebruiker en hun profiel doorlopen. Je kunt hun posts openen en de likes en commentaren zien.


Een andere belangrijke functie van Picuki is dat je verhalen kunt bekijken van elke Instagram-gebruiker die een openbaar account heeft, zonder sporen achter te laten. Je kunt de verhalen volledig anoniem openen en downloaden. De gebruiker zal niet weten dat je hun verhalen hebt bekeken.

Picuki is een zeer handige tool voor Instagram als je marktonderzoek doet, iets wilt weten, of wat inhoud inclusief foto's of video's van Instagram moet downloaden. Het is erg handig als je door IG wilt bladeren zonder in te loggen op je account.

Is Picuki veilig voor het gebruik van Instagram?

Ja, Picuki is een absoluut veilige tool om toegang te krijgen tot en te browsen op Instagram. Het gebruikt de officiële API van Instagram om de inhoud te bieden waarnaar je zoekt. Picuki vraagt je niet om geld en vraagt je zelfs niet om je te registreren voor een account.

Je kunt de tool gewoon starten en anoniem de inhoud van Instagram bekijken. Met Picuki kun je ieders profiel, posts, stories, locaties, tags en al het andere dat op Instagram beschikbaar is, bekijken. De enige beperking is dat het niet werkt met privéprofielen.

Picuki heeft een hoge vertrouwensrating op Scamadviser. Trend Micro bevestigt ook dat Picuki geen scam is. Daarom kun je Picuki zonder problemen gebruiken. Al moet je altijd verstandig omgaan met de inhoud die je via Picuki downloadt, omdat deze auteursrechtelijk beschermd kan zijn.


Is Picuki echt zo anoniem als het beweert te zijn?

Ja, Picuki is een anonieme tool waarmee je op Instagram kunt surfen zonder dat je een account nodig hebt. Je hoeft niet in te loggen op je IG-account of je aan te melden voor een extra account. Alle activiteiten die je op Instagram doet via Picuki worden nergens getraceerd of vastgelegd.

Het laat je zelfs de volledige informatie krijgen van ieders Instagram profiel dat niet privé is. Je kunt ook anoniem hun berichten en verhalen bekijken. De gebruikers krijgen geen melding dat je hun verhaal hebt bekeken. Picuki is dus volledig anoniem.

Het is een geweldig hulpmiddel als je weet hoe je het correct moet gebruiken. Wat is jouw favoriete functie van Picuki? Laat het me weten als je vragen of zorgen hebt door hieronder een reactie achter te laten. Ik hoor graag van je! Bedankt voor het lezen! Tot de volgende keer.


Over de schrijver
Patrick Heijmans, eigenaar van WebwinkelCommunity, is een ervaren Online Marketing Specialist die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Reactie plaatsen