Wil je webwinkel software vergelijken maar weet je niet waar je moet beginnen en wil je onafhankelijk advies ? Wij helpen je graag. Ben je starter of op zoek naar een ander webshop software pakket? Wij hebben een makkelijk totaaloverzicht voor je gemaakt.

Door aan de linkerkant te filteren op jouw wensen en eisen maken wij de keuze voor je makkelijker. Heb je desondanks nog steeds vragen? Wordt dan lid van de webwinkel community. Hier hebben we voldoende leden zitten met uiteenlopende webwinkel pakket. Er is dus altijd iemand die jouw vraag kan beantwoorden.

Voordat je een keuze maakt voor het juiste webwinkel software pakket raden we je aan om vooraf een overzicht te maken van alle wensen en eisen die je hebt.  Alleen op deze manier kun je makkelijk de verschillende pakketten gaan vergelijken. Er zijn ontzettend veel aanbieders op de markt en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Begin dit jaar hebben we een lijst gepubliceerd met 35 e-commerce platforms, we snappen dat het moeilijk kiezen wordt. Wij zijn er om te helpen! Kom je er toch niet uit, of heb je onafhankelijk advies nodig? Neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het kiezen van een goed webwinkel platform.

 

FAQ over webwinkelsoftware vergelijken

Welke webwinkelsoftware moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste webwinkelsoftware is belangrijk en hangt van verschillende factoren af zoals prijs en mogelijkheden. Maak gebruik van onze handige filters om het beste webwinkelsoftware pakket voor jouw te vinden.

Wat is de beste webshop software?

Om je maar meteen uit de droom te helpen, er is geen beste webshop software. Maar door gebruik te maken van een wensen en eisenlijst kun je via onze handige tool wel het aantal beperken. Ook heb je bij de meeste pakketten de mogelijkheid tot een gratis demo, zodat je altijd kunt testen.

Waar moet goede webshop software aan voldoen?

Waar moet goede webshop software aan voldoen?
Goede webshopsoftware dien in ieder geval te voldoen aan de volgende eisen:

– Mobiel vriendelijk
– Makkelijk in gebruik
– Snelheid van laden
– Koppelingen met betaalmethodes
– Voldoende plugins voor jouw wensen
– Komen er regelmatig updates

Moet ik lightspeed of magento kiezen?

anneer je aan het overweten bent om voor Lightspeed of magento te kiezen dien je eerst je eigen wensen en eisen op een rij te hebben. Deze beslissing hangt namelijk af van allerlei factoren die voor iedereen verschillend is.