ecomjobs
Nieuwe vacaturesite speciaal voor online marketeers
Waardeer dit artikel

Nieuwe vacaturesite speciaal voor online marketeers speelt in op behoefte markt

Uit recent onderzoek van Adformatie blijkt dat de vraag naar online marketeers enorm is toegenomen. Het is een van de meest gevraagde functies op dit moment en werkgevers hebben moeite om goede kandidaten te vinden. Om te voldoen aan deze behoefte in de markt en het zoekproces te versimpelen heeft Ecomjobs.nl een vacaturesite speciaal voor online marketeers opgezet. Op de vacaturesite van Ecomjobs.nl is het onder anderen mogelijk voor werkgevers om vacatures te plaatsen en voor werkzoekenden om een CV te uploaden.

“Wij wilden een beter platform ontwikkelen voor aanbieders en zoekers. In het platform zijn handige zoekfuncties ingebouwd. Zo kan op type functie, salaris, plaatsingsdatum, opleidingsniveau, ervaring, en branche geselecteerd worden en zien kandidaten direct op de kaart waar het bedrijf zich in Nederland bevindt. Om werkgevers en werknemers beter te matchen kan een online screening gedaan worden. “ aldus Rolf Neleman en Patrick Heijmans, de twee initiatiefnemers.

Groei en uitbreiding van diensten

Momenteel heeft Ecomjobs.nl ruim 50 vacatures voor online marketeers, van stageplekken, tot juniors, medior en seniors. Het aantal gevraagde functies neemt dagelijks toe. Ecomjobs.nl biedt werkgevers tot 31 december de mogelijkheid gratis vacatures te plaatsen. Na deze datum kunnen bedrijven kiezen uit drie pakketten te weten basis jobs, standard jobs en golden jobs. In de toekomst zal Ecomjobs.nl haar diensten verder gaan uitbreiden. Zo overweegt Ecomjobs.nl met praktische trainingen en workshops te starten. En met een certificeringsprograma voor online marketeers. Inmiddels is Ecomjobs.nl met diverse Hogescholen in gesprek. Zo kunnen afgestudeerden of studenten die op zoek zijn naar een baan, sneller een baan vinden die bij hun past.

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Webwinkeladviseur, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?