Gastbloggen op WebwinkelCommunity

Heb jij verstand van E-commerce, webwinkels, Usability of M-commerce? Vind je het daarnaast ook leuk om te schrijven, mensen te helpen en te inspireren?

Wij willen met webwinkelcommunity niet alleen informatie bieden omtrent webshops en E-commerce, maar tevens een verzamelplaats worden waar webwinkels informatie met elkaar kunnen uitwisselen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen en updates in deze categorieën.

WebwinkelCommunity gastblog huisregels

1) Wij plaatsen alleen inhoudelijke artikelen, gericht op het delen van kennis en visie, we plaatsen geen promotionele content of iets in deze richting.
2) Als auteur schrijf je op persoonlijke titel (en niet uit naam van een organisatie/bedrijf). Juist jouw mening maakt een artikel interessant. De organisatie waarvoor je werkt kan uiteraard wel bij je naam en in je profiel vermeld worden.
3) Kwaliteit gaat ten alle tijden boven kwantiteit. We hanteren om deze reden dan ook een richtlijn van ongeveer 750 woorden per artikel. Dit vooral omdat we de auteur zo de kans bieden om dieper op het onderwerp in te gaan.
4) je hebt een eigen auteurs box onder ieder artikel dat je schrijft waarin je kort uit kunt leggen wie je bent en wat je doet. Ook is er ruimte voor het invullen van je social media accounts.

Mocht je het interessant vinden om gastblogger te worden op webwinkelcommunity neem dan contact op. Vul hieronder het contactformulier in. Wij beantwoorden je aanvraag binnen 24 uur.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?