scan2fill
Scan2fill: Gegevens invullen op webshop zonder moeite
Waardeer dit artikel

Peroonsgegevens invullen op webshop zonder moeite

Webshops hebben graag veel gegevens van hun klanten terwijl consumenten het liefst zo min mogelijk invullen. Dit is het dilemma waar veel E-Commerce bedrijven mee worden geconfronteerd. Met de Scan2Fill app ontvangen webshops de begeerde gegevens zonder dat de consument er moeite voor hoeft te doen. De app is vanaf vandaag beschikbaar in iOS, Android en Windows.

Uit onderzoek blijkt, dat maar liefst 56% van de online shoppers hun bestelling niet afronden en de winkelwagen verlaat zonder te betalen. Voor een deel omdat ze bijvoorbeeld worden geconfronteerd met extra kosten of omdat ze alleen maar prijsvergelijken. Voor een belangrijk deel (21%) echter ook omdat het afronden van een bestelling veel tijd kost en de consument telkens handmatig zijn gegevens moet invullen.

Scan2Fill App

PayCheckout, een payment service provider (een bedrijf dat online betalingen verzorgt) is met dat dilemma geconfronteerd en bedacht de app Scan2Fill. Als de webshop een QR-code plaats op zijn website (10 minuten programmeerwerk), dan hoeft de consument slechts een app te downloaden en éénmalig zijn gegevens invullen. Elke volgende keer hoeft dezelfde consument slechts de QR-code te scannen, een profiel te kiezen en de gegevens worden foutloos in de webshop ingevuld. De consument kan op deze manier snel betalen en de data driven webshops ontvangen toch de voor hen zo belangrijke gegevens.

De app is bedoeld voor webshops ter vereenvoudiging van het betaalproces, maar kan op elke website waar een gebruiker persoonlijke gegevens dient in te vullen worden gebruikt. “We stellen de app gratis ter beschikking, omdat we ons hieraan zelf altijd geërgerd hebben en deze ergernis niet alleen voor ons, maar voor iedereen graag willen oplossen”, aldus PayCheckout CEO Frans Eliëns. “Ook de code om de webshop te programmeren staat op onze website en kan zo gekopieerd worden.”

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Webwinkeladviseur, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?