Personaliseer je pakjes met het logo van je bedrijf
16 april 2021 
1 min. leestijd

Personaliseer je pakjes met het logo van je bedrijf

Het personaliseren van je pakketjes is eigenlijk een must, wil je een goede eerste indruk maken bij je klanten en herkenbaarheid voor je bedrijf creëren. Dit doe je met een logo wat de normen en waarden van jouw bedrijf goed representeert. Vervolgens kun je papier tape bedrukken en dit bij het verpakken van jouw pakketjes gebruiken. Waarom een logo belangrijk is en het personaliseren van je pakketjes leggen we hieronder nog even uit.

Waarom is een logo belangrijk?

Een logo spreekt de normen en waarden van je bedrijf in één oogopslag uit. Dit betekent dat je naast een goede kwaliteit van je product ook een logo wilt hebben wat professionaliteit uitstraalt. Dit helpt uiteindelijk met het verkopen van je product en het scheppen van vertrouwen van jouw merk bij de klant. Ook kan een logo voor herkenbaarheid zorgen en deze verhogen: iets wat je als bedrijf continu moet doen om aandacht te blijven trekken bij (potentiële) klanten. Tot slot maak je met een logo een eerste indruk: belangrijk dus!

Waarom personaliseren van je pakketjes met je logo?

Bij het personaliseren van je pakketjes laat je de klant zien dat jij vertrouwen en tijd steeds in het ontwerp van jouw product. Zonder dat het product is gezien of gebruikt, kun je met een personalisatie van je verpakking laten zien dat de producten van kwaliteit zijn. Dit doe je door bijvoorbeeld je logo en de kleuren van jouw bedrijf te verwerken op de verpakking.

Hoe personaliseer je je pakketjes?

Je pakketjes personaliseren doe je bijvoorbeeld door papier tape te bedrukken, de kleuren uit je bedrijf te gebruiken en je logo te verwerken erop. Ook aan de binnenkant kun je een handgeschreven kaartje achterlaten en eventueel een klein cadeautje of kortingscode bij een volgende aankoop. Genoeg opties om er compleet het DNA van jouw bedrijf uit te laten knallen!

Over de schrijver
Patrick Heijmans, eigenaar van WebwinkelCommunity, is een ervaren Online Marketing Specialist die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Reactie plaatsen