De Nederlandsche Bank heeft PayCheckout per 30 juni 2017 een vergunning verleend om op te treden als betaalinstelling. Daarmee draagt PayCheckout bij aan een veilige, betrouwbare en vooral innovatieve financiële sector. Dit betekent ook dat op korte termijn de betaaldiensten worden uitgebreid naar het buitenland.

PayCheckout levert sinds 2015 de betaaldienst onder een vrijstelling van De Nederlandsche Bank. Deze vrijstelling geldt voor kleine betaaldienstverleners waarvan de diensten zich beperken tot Nederland. Met het verkrijgen van de vergunning wordt tegelijkertijd het startsein gegeven om uit te breiden in het buitenland. Om te beginnen met België en Duitsland. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om aankomende maand ook Bancontact aan te bieden.

Hoewel PayCheckout een jong bedrijf is, is er jarenlange ervaring in het afhandelen van betalingstransacties. Deze ervaring in combinatie met de wensen van webshopeigenaren, online markteers en webdevelopers is samengevoegd in innovatieve betaalsoftware. Als startup met een flinke dosis ervaring is PayCheckout een frisse wind tussen alle bestaande payment service providers.

 

Frans Eliëns, CEO PayCheckout: “Het was een langdurig en soms ook moeizaam proces om tot een vergunning te komen. Dat had niet alleen te maken met het opstellen van procedures en richtlijnen, maar er ook voor zorgen, dat je op die manier voortaan je werk doet. Dat is niet eenvoudig. Ik ben heel blij, dat we zover zijn en dat we op alle fronten voldoen aan de hoogste eisen. Dat is niet alleen met de vergunning van De Nederlandsche Bank, maar ook met bijvoorbeeld PCI-DSS, waar we op het allerhoogste level zijn gecertificeerd. Voor ons houdt het in, dat er nu geen belemmeringen meer zijn, om ons mooie innovatieve product aan de markt te tonen. We gaan E-Commerce Nederland verrassen… “.

Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans is een ervaren webwinkeladviseur die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding startende- en bestaande webwinkeliers helpt om meer uit hun webwinkel te halen.

Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelvragen opgezet, speciaal voor webwinkeliers ontvang je hier gratis deskundige hulp en advies voor webshop. Patrick is werkzaam bij ikommeurs waar hij als E-commerce manager middelgrote en grote webwinkels adviseert en begeleid.
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contact

Op dit moment zijn we even afwezig, laat een bericht achter en we nemen zsm contact met je op.

Sending

©2017 WebWinkelCommunity

Log in with your credentials

Forgot your details?