PayCheckout verkrijgt vergunning van De Nederlandsche Bank
Waardeer dit artikel

De Nederlandsche Bank heeft PayCheckout per 30 juni 2017 een vergunning verleend om op te treden als betaalinstelling. Daarmee draagt PayCheckout bij aan een veilige, betrouwbare en vooral innovatieve financiële sector. Dit betekent ook dat op korte termijn de betaaldiensten worden uitgebreid naar het buitenland.

PayCheckout levert sinds 2015 de betaaldienst onder een vrijstelling van De Nederlandsche Bank. Deze vrijstelling geldt voor kleine betaaldienstverleners waarvan de diensten zich beperken tot Nederland. Met het verkrijgen van de vergunning wordt tegelijkertijd het startsein gegeven om uit te breiden in het buitenland. Om te beginnen met België en Duitsland. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om aankomende maand ook Bancontact aan te bieden.

Hoewel PayCheckout een jong bedrijf is, is er jarenlange ervaring in het afhandelen van betalingstransacties. Deze ervaring in combinatie met de wensen van webshopeigenaren, online markteers en webdevelopers is samengevoegd in innovatieve betaalsoftware. Als startup met een flinke dosis ervaring is PayCheckout een frisse wind tussen alle bestaande payment service providers.

 

Frans Eliëns, CEO PayCheckout: “Het was een langdurig en soms ook moeizaam proces om tot een vergunning te komen. Dat had niet alleen te maken met het opstellen van procedures en richtlijnen, maar er ook voor zorgen, dat je op die manier voortaan je werk doet. Dat is niet eenvoudig. Ik ben heel blij, dat we zover zijn en dat we op alle fronten voldoen aan de hoogste eisen. Dat is niet alleen met de vergunning van De Nederlandsche Bank, maar ook met bijvoorbeeld PCI-DSS, waar we op het allerhoogste level zijn gecertificeerd. Voor ons houdt het in, dat er nu geen belemmeringen meer zijn, om ons mooie innovatieve product aan de markt te tonen. We gaan E-Commerce Nederland verrassen… “.

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Webwinkeladviseur, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?