online video
Online video is eindelijk betaalbaar voor webwinkels
Waardeer dit artikel

Webwinkels kunnen nu voor alle artikelen een video produceren.

Clip2Go richt zich op webwinkeliers die hun vak serieus nemen. Seriematig inzetten van video brengt de menselijke factor in de webwinkel.

Online winkelen is een erg onpersoonlijke ervaring. Met standaard tekst en foto’s van de fabrikant zijn webwinkels niet aantrekkelijk en een bezoek is van korte duur. Onderscheiden lukt allang niet meer.

‘Met de inzet van online video zien wij de gemiddelde sessieduur van 40 seconden naar ruim 4 minuten stijgen’ Aldus Jan Roelofsen; met Gerrit Bulten initiatiefnemer achter Clip2Go.
‘Op het moment dat de klant langer op de website blijft wordt de betrokkenheid hoger, en daarmee ook de conversie. Op het moment dat je via een menselijke manier productinformatie ontvangt ben je sneller geneigd om ook op die website te kopen.’

Jan Roelofsen: “Je wordt geen webwinkelier om bezig te zijn met retouren uitpakken. Je wil bezig zijn met handel en je klant van de juiste artikelen voorzien. Door seriematig video in te zetten heb je dus zowel meer conversie als minder retouren.”

Door de krachtige informatie gaat ook het aantal retouren sterk omlaag. Retouren kosten veel geld; in tijd, verzendkosten en waardevermindering. Door in een video het product te laten zien, het gebruik, krijgt de online klant een veel beter beeld van de producten. Het verwachtingspatroon klopt dan met het product.

Gerrit Bulten: “Meer dan 25 jaar video en IT ervaring stelde ons in staat het proces vergaand te automatiseren en daarmee de kosten drastisch te verlagen”

Alle details: www.clip2go.nl De video: https://youtu.be/Y5SoiUPPzek

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Webwinkeladviseur, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?