WashBar Benelux

Onze missie
We houden van dingen zoals de natuur ze heeft gemaakt. U zult dus geen genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) vinden in onze producten.

Hoewel sommige van onze ingrediënten moeilijk uit te spreken zijn, houden we ons aan het naamgevingssysteem INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) en gebruiken we de officiële ingrediëntennamen. Hoewel sommige ingrediëntennamen niet altijd zo natuurlijk klinken, zijn ze dat wel. We gebruiken de juiste technische benaming zodat u precies weet wat u op uw huisdier aanbrengt.

Meer dan alleen ingrediënten
We gebruiken alleen de beste ingrediënten uit de natuur en mengen ze op een manier zodat ze het meeste voordeel heeft. De rest laten we over aan de natuur.

Het is niet genoeg om producten met geweldige ingrediënten te maken; het gaat erom te begrijpen waar die grondstoffen vandaan komen. Veel (en we bedoelen VEEL) van onze inspanning, tijd en onderzoek is gegaan naar het vinden van de allerbeste ingrediënten voor onze producten.

Al onze ingrediënten zijn ethisch, natuurlijk en kunnen worden terug herleid naar de bron. Hoewel we de allerbeste ingrediënten hebben gekozen die we kunnen vinden, denken we niet: dat “vakje is aangevinkt, klus geklaard”. We zijn altijd op zoek naar meer effectieve, natuurlijke ingrediënten en oplossingen.

Ibizabully
Marlies , eigenaar van de webshop ibizabully was bij de start van haar webshop op zoek naar een goed verzorgingsproduct voor bulldogs. Deze honden ervaren meer dan gemiddeld huid en vachtproblemen. Na een lange zoektocht heeft Marlies de producten van WashBar gevonden en opgenomen in de webshop.

De filosofie van WashBar past uitstekend bij ons en al snel waren wij van mening dat de producten van WashBar niet voorbehouden mogen worden voor de bulldog, er zijn immers veel meer dieren die baat kunnen hebben bij deze producten. Toen de mogelijkheid zich aandeed om WashBar binnen de Benelux op de kaart te zetten heeft ze deze dan ook met beide handen aangegrepen.