Tim’s Speelgoedboerderij

Op zoek naar houten speelgoed, boerderij speelgoed of een specifieke paardenstal? Bij Tim’s Speelgoedboerderij is specialist en weet zowel kinderen als verzamelaars te boeien. Door de combinatie van een online webwinkel, fysieke showroom en meer dan 700 productvideo’s wordt iedereen geholpen.

Boerderij speelgoed

Dit is een breed assortiment; denk aan de welbekende landbouw voertuigen maar ook de boerderij dieren, stallen, speelfiguren maar ook miniatuur hooibalen. In 3 verschillende groottes is dit speelgoed vanaf 2 jaar beschikbaar. De afstand bestuurbare tractoren, vrachtwagens en zelfs rupskraan zijn een genot voor zowel de verzamelaar als opgroeiende kinderen.

Paarden speelgoed

Liefhebber van paarden of het bekende merk Schleich? Naast de losse paarden zijn ook hierin diverse combinaties te maken. Denk aan de stallen, accessoires en zelfs een weiland met houten hekjes. Er zijn zowel paarden van Schleich maar ook van Bruder en KidsGlobe Farming. Deze hebben ieder een eigen afmeting (schaalgroote) en dus voor iedereen een paard.

Houten speelgoed

Bij houten speelgoed denkt iedereen al snel aan de houten puzzels of houten blokken. Maar ook combinaties zijn mogelijk, denk aan een houten shovel met miniatuur dieren. De treinbanen zijn ook een geliefd product; kinderen combineren dit in het spel vaak met de houten plankjes van Kapla of Bblocks.

Meer zien? Kom gewoon eens lans in de speelgoedshowroom in Renswoude !