The Flipped Table

The Flipped Table is een webwinkel voor Magic: The Gathering producten.

Magic: The Gathering is een strategisch kaartspel wat over de hele wereld gespeeld wordt en er is daardoor een grote verscheidenheid omheen ontstaan in accessoires als kaarthoesjes, playmats, tassen en andere benodigdheden.

Persoonlijk advies
Door de hoeveelheid verschillende producten van en voor Magic: the Gathering zie je soms door de bomen het bos niet meer. Bij The Flipped Table hebben we meer als 15 jaar ervaring als speler en blijven we constant op de hoogte.

Neem daarom voor vragen gerust contact met ons op via mail, telefoon of whatsapp, we helpen en adviseren graag!

Groot assortiment
The Flipped Table probeert zijn assortiment steeds uit te breiden met nieuwe producten en merken. We gaan daarbij wel voor kwaliteit zodat je zeker bent dat je bij ons altijd goed zit. Bij The Flipped Table vind je producten van zowel Ultra-PRO, Dragon Shield als PirateLab en tevens onze playmats van eigen fabricaat.

Lage prijzen
Niemand betaald graag teveel, daarom houden wij de prijzen zo laag mogelijk. We verstoppen de verzendkosten niet in de prijzen van onze producten en zijn daardoor zeker het voordeligste adres!

Platte producten versturen we in brievenbuspakketjes waardoor we ook de verzendkosten zo laag mogelijk proberen te houden

Snelle levering
We weten dat je het liefst je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. We verzenden daarom je bestelling zo snel mogelijk en gebruiken Postnl als verzendbedrijf. Het is ook mogelijk je bestelling in een ophaallocatie te laten bezorgen: Hiervoor gebruiken wij wel DHL voor de bezorging in een DHL parcelshop.