SunSmiles

SunSmiles® Sandals is een creatief en tijdloos merk van Beach Brands B.V. SunSmiles biedt een scala aan sandalen voor een moderne vrouw die creatief is, een druk leven heeft en nooit uit de mode wil zijn. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van onze one of kind sandalen, iets waar we heel we erg trots op zijn!

Het merk is 2005 opgericht in Cancun Mexico. We zijn het enige echte originele merk dat deze sandalen met verwisselbare linten en sokjes al 15 jaar produceert en wereldwijd verkoopt.

Onze handgemaakte linten en accessoires maken het gemakkelijk en leuk om je eigen sandalen samen te sellen. Het leukste deel is dat je door het veranderen van een lint of zelfs alleen het accessoire een compleet ander paar sandalen kunt creëren die passen bij je outfit of mood. Het andere voordeel is dat licht kunt pakken wanneer je op reis gaat. Met wat setjes linten en één paar zolen kun je al een oneindig aantal modellen maken, en je hebt daarmee dus voor elke dag een andere look. 

SunSmiles sandalen zijn niet alleen stijlvol, maar ze zijn ook zeer comfortabel. Onze Memory-Foam zolen zijn gemaakt van hoogwaardig EVA-schuim dat zich vormt naar je voet en daardoor super comfortabel is en voelt. Wie ooit heeft gezegd: “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden” heeft nooit een paar SunSmiles geprobeerd ;). Onder de Memory-Foam zool zit in een rubberen onderzool om slijtage tegen te gaan.