Snowcountry
Waardeer dit artikel

Een zolder, 2 computers, een kleine voorraad en twee gepassioneerde wintersporters. Zo is Snowcountry in 2008 begonnen, sindsdien is er veel veranderd. Snowcountry is twee keer verhuisd en is jaar op jaar in omzet meer dan verdubbeld. In 2017 hebben we klanten uit meer dan 50 landen wereldwijd bediend met de mooiste gear en werken wij met 15 mensen om onze doelen na te streven.

Onze winkel biedt een grote verscheidenheid aan ski’s, snowboards, lawinesafety en andere wintersport en outdoorgerelateerde producten. Wat onze klanten het meest waarderen, is het eindeloze assortiment, onze hoge service level en onze professionele expertise.

Europa
Vanaf dag 1 is onze visie niet veranderd en richten wij ons op cross border ondernemen. Snowcountry behoort al 3 jaar op rij tot de top 30 snelst groeiende Cross Border E-Commerce bedrijven.

Van Clicks naar bricks (Europa in)
In de nieuwe locatie kunnen wij heel goed “clicks” met bricks combineren. Wij gaan in onze winkel het shoppen 3.0 introduceren en hopen hierbij de beste combi tussen on- en offline sales te kunnen laten zien. Met Snowcountry willen wij een first-in-class omnichannel retailer worden en bij succes dit gaan kopiëren naar andere landen.

Ondanks onze grote collectie van producten en merken zijn wij nog steeds de specialist en niet een generalist.

Contactinfo

Locatie: Stoutenburgerlaan 17b, Stoutenburg-Noord (Amersfoort)
Telefoon: 085 75 00 161
Email:helpdesk@snowcountry.nl
URL: www.snowcountry.nl

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?