Prepz

Prepz.nl is de webshop voor preppers in Nederland. Deze is opgericht in 2016 en van een zolderkameronderneming uitgegroeid tot een volwaardige onderneming. Prepz is opgericht door Nander Knobben tijdens zijn studie. Nanders hart gaat sneller kloppen van alles wat mensen meer vrijheid, autonomie en onafhankelijkheid geeft. Zo verkent hij samen met zijn team alternatieve manieren van wonen en leven via vrijbuitersnest.nl en helpt hij mensen met zelfredzaamheid via prepz.nl.

Of je nou wil beginnen met preppen of compleet off-grid wilt gaan leven, Prepz.nl heeft de producten en kennis om jou te helpen je droom te verwezenlijken. In het uitgebreide assortiment vind je producten als noodradio’swaterfilters en nog veel meer.

Prepz.nl is een Nederlandse webshop en is sinds 2018 naast Nederlandstalig, ook volledig Engelstalig bereikbaar en hiermee actief in heel Europa. Voor 16:00 besteld is dezelfde dag verzonden & afhalen bij het magazijn in Almelo is ook mogelijk.

Voor persoonlijk advies kunt u ons bereiken tussen 9:00 en 17:00 op 085-3033729, via onze chat of door ons een e-mail te sturen op info@prepz.nl. We streven ernaar om e-mails die voor 17:00 binnenkomen dezelfde dag nog te beantwoorden.

In onze webshop richten wij ons op de verkoop van kwaliteitsproducten. Mocht het voorkomen dat een product toch niet bevalt, dan heeft u altijd de mogelijkheid het product binnen 30 dagen kosteloos te retourneren. No questions asked!

Dan nog even dit: bent u in Almelo, en heeft u zin in een kop koffie of thee? Kom dan gezellig langs voor advies of een praatje. We vinden het leuk om mensen te ontmoeten met vergelijkbare doelen & interesses.