Ook in het paars

Ookinhetpaars is opgericht door Claudia van den Berg uit liefde voor de combinatie wol & stof en interieur. Ookinhetpaars is de webshop voor kussens, plaids, dekens, spreien, dekbedovertrekken en babydekens. Ons assortiment kenmerkt zich door het duurzame karakter van de producten, de kwaliteit en veelal uniciteit.

Met kussens en een plaid op je bank, kleed je je bank mooi aan. Daarnaast zijn het fijne gebruiksvoorwerpen. Kussens geven je een steuntje in de rug en een plaid houdt je lekker warm. Om je slaapkamer gezellig en warm aan te kleden hebben we de mooiste dekens, spreien en dekbedovertrekken. Ook hier een combinatie tussen een mooi product voor je interieur en een fijn gebruiksvoorwerp.

Veel van onze producten, met name de plaids en dekens zijn gemaakt van wol. Wol is een prachtig materiaal. Het is een natuur product en heeft veel positieve eigenschappen waar wij als mens gebruik van kunnen maken. Wol houdt je warm maar ademt ook goed. Daarom houdt een wollen plaid of een wollen deken je heerlijk warm maar nooit te warm. Het is dan ook niet voor niks dat veel mensen weer slapen onder een wollen deken.

Een nadeel van wol is dat sommige mensen het vinden prikken. Deels hangt dit af van de soort wol in combinatie met hoe het geweven is. Maar als alternatief hebben wij ook veel plaids en spreien van katoen. Uiteraard katoen die op een zo milieu-vriendelijke manier geproduceerd is.

Een greep uit onze merken: Elvang, Fest Amsterdam, House in Style, John Hanly, Klippan, Knit Factory, Knus Handle with Love, Normann Copenhagen, Silkeborg Uldspinderi en Tina Ratzer.