offgridcentrum.nl

Offgridcentrum.nl is opgericht door Nander Knobben om mensen te helpen die off the grid, of zelfvoorzienend willen leven. Op de website vind je alles wat je hiervoor nodig hebt: van zonnepanelen tot waterfiltersystemen en composttoiletten. Het Offgridcentrum specialiseert zich hiermee in anders wonen: tiny houses, campers, boten et cetera.

Naast talloze producten die je op weg helpen naar een zelfvoorzienend leven, biedt offgridcentrum veel kennis over het onderwerp. De blogs hierover zijn te vinden op Vrijbuitersnest.nl; op het gelijknamige youtubekanaal zijn filmpjes te vinden die de producten en alternatieve woonwijzen toelichten.

Nander en zijn team zijn altijd bereid om advies op maat te bieden en te delen in hun passie voor alternatief wonen. Droom je van een tiny house of leven in een camper? Wil je alleen solar, of ook een waterzuiveringsinstallatie en composttoilet? Bij het Offgridcentrum helpen ze je op weg. Ze denken graag met je mee en maken desgewenst een vrijblijvende offerte, specifiek op jouw wensen gericht.

Hiervoor is Offgridcentrum op doordeweekse dagen telefonisch en via e-mail bereikbaar tussen 9:00 en 17:00. Langskomen in onze showroom in Almelo is ook mogelijk. Laat dan wel even weten wanneer, op afspraak kan dit ook in het weekend. We zorgen dan dat er een kop koffie of thee klaarstaat en spreken graag je plannen door.

Online producten bestellen kan heel makkelijk, met verschillende betaalmethoden; betalen in termijnen is geen probleem. Een off-gridinstallatie is dan al mogelijk vanaf €50 per maand. Voor de webshop geldt: vóór 14:00 besteld, is dezelfde dag verzonden. Zo ligt een zelfvoorzienend leven binnen handbereik.