Natuurgadgets

Ben je op zoek naar een verrekijker, een veldgids, outdoormes, rugzak of iets anders dat je in de natuur of bij survivalen kunt gebruiken? Kom dan eens struinen bij Natuurgadgets.nl. We hebben heel veel kwaliteitsspullen voor survival, outdoor en natuur. Wij denken ook aan de jonge buitenmens. Het is in onze ogen belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd met de natuur in aanraking komen. Liefde en respect voor de natuur is de beste waarborg voor een duurzame wereld. Al onze artikelen voor de jeugd zijn gericht op leren en ontwikkelen. En zijn bovenal leuk en uitdagend.

Wij staan achter de spullen die we verkopen. Ons uitgekiende aanbod is gericht op een optimale prijs-kwaliteitsverhouding en jarenlang plezier. Wij zijn voortdurend op zoek naar passende aanvullingen op ons assortiment. Onze artikelen zijn leuk om te hebben en om cadeau te geven. Desgewenst maken we er een mooi cadeautje van.

Wij staan voor een persoonlijke benadering en advies. Of dat nou via de mail, telefoon of via een bezoek is. Verder weten ondernemers ons steeds vaker te vinden als het gaat om een relatiegeschenk met logo of een net iets anders kerstpakket.
Merken die wij voeren zijn o.a. Bresser, Barr & Stroud, Highlander Outdoor, Silva, National Geographic, Victorinox, Opinel, KNNV en 4M.