Mooiweershop

In 2008 zijn wij, mijn man Mark en ik, begonnen met onze eerste webwinkel: www.glastrends.nl, waarin we bijzondere, maar wel betaalbare glazen decoratieartikelen verkopen. Wij zijn letterlijk op zolder begonnen met een kleine voorraad en hebben zo geleerd wat het inhoudt om een webwinkel te runnen. De webwinkel groeide, samen met onze ambitie. Daarom zijn wij in 2010 zowel www.mooiweershop.nl (weer-gerelateerde artikelen) alswww.galileothermometer.nl begonnen.

Om aan nieuwe artikelen te komen, en als goed excuus voor een vakantie, zijn we in 2011 naar Praag, Tsjechië geweest. Hier kwamen we in aanraking met glazen nagelvijlen. Dit voelde gelijk goed, en we zijn dan ook in 2011 metwww.glazennagelvijl.nl begonnen. In 2013 zijn wij verhuisd naar een groot pand zodat we een showroom konden openen, en genoeg ruimte hadden om alle pakketten klaar te maken. Door de extra ruimte, hadden we weer plek voor nog 1 webwinkel: www.spaarpotkoning.nl. Zoals de naam al zegt: gespecialiseerd in spaarpotten!

Inmiddels zijn deze 5 webwinkels ondergebracht onder de naam Handelsonderneming M. van der Molen. Hierdoor kunnen we makkelijker websites toevoegen en veranderen.

Zoals gezegd zijn wij in 2013 een showroom begonnen op een bedrijventerrein in Winschoten. Hier zijn alle producten, die in de diverse webwinkels te koop staan, uitgestald en kunnen direct meegenomen en betaald worden. Tevens worden hier alle pakketten klaargemaakt, alle binnengekomen artikelen gecontroleerd en op de websites geplaatst. Wij zijn dan ook 4 dagen in de week open voor de consument. De actuele openingstijden staan op de site vermeld! De overige dagen zijn wij enkel op afspraak geopend.