Lintenkopen

Lint kopen? Je slaagt altijd bij Lintenkopen.nl. Specialist in lint voor Nederland en België. Bezoek de webwinkel of de stenen winkel in Amersfoort.  De winkel biedt een unieke mogelijk om materialen en kleuren te vergelijken naast  deskundig  advies over mogelijkheden en toepassingen.

Naast de verschillende soorten lint vind je hier onder andere organza, jute en tule producten.  En, alle bestellingen voor 16.00 geplaatst worden dezelfde werkdag verzonden.  Door het grote assortiment kan iedereen slagen.

Naast de vele soorten  lint die standaard worden aangeboden, zijn er meer mogelijkheden. Grote partijen  lint in iedere PMS kleur in iedere mogelijke lengte. Veel gebruikt in winkels, drukkerijen en de verpakkingsindustrie.  Voor dit product bestaat een minimale afname deze is afhankelijk van de gewenste breedte. Verder is er de mogelijkheid om lint te bedrukken met tekst een afbeelding of beide. Voor alle producten kan er desgewenst een offerte op maat worden uitgebracht.

Het assortiment bestaat naast het voordelige satijn lint verder uit  luxere linten als fluweellint en linten met opdruk zoals bijvoorbeeld het populaire schotse ruit lint.  Ook kunstleer en krullint in vele kleuren vind je hier.
Alle linten en aanverwante materialen worden geleverd uit eigen voorraad. Grote partijen worden geleverd vanuit de groothandel.  Voor prijzen van grote aantallen wordt het aangeraden om een  offerte aan te vragen. Binnen 24 uur  ontvang je  een scherp aanbod. Ook voor aanverwante, niet gepubliceerde, producten kan vaak een oplossing worden gevonden door lintenkopen.nl.

Verzending is binnen Nederland en naar België gratis vanaf bestellingen van €50.=.  Er worden  geen extra verzendkosten of transactiekosten berekend. Mocht je bestelling niet helemaal bevallen dan kan je deze, of een deel van jouw bestelling, binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, zonder enige uitleg.