Dutch Designers Outlet

Dutch Designers Outlet: de laagste prijzen voor lingerie van de bovenste plank

De mooiste designer lingerie van de bovenste plank – maar dan betaalbaar voor iedereen. Dutch Designers Outlet bewijst al meer dan tien jaar dat het kan. Onze klantenkring groeit explosief mee met onze ambitie: we willen niet alleen de grootste van Nederland en België zijn, maar ook gewoon de beste!

Alle grote merken in één zinderende outletcollectie

Met onze enorme outletcollectie hebben we altijd alle designers van alle grote merken voor je in huis. Wat je maat en je smaak ook is, en of je nou zoekt naar zinderend en sensueel, elegant en comfortabel, of sportief en toch charmant: wij schakelen net zo soepel met je stemming mee als onze lingerie meebeweegt met je curves.

Professioneel bij jou thuisbezorgd, rechtstreeks vanaf de catwalk

Bij Dutch Designers Outlet vind je altijd de laatste collecties, de nieuwste trends en sterkste ontwerpen rechtstreeks vanaf de internationale catwalks. Of je nou weg bent van Marlies Dekkers, smelt voor Sapph, of gewoon je eigen stijl bepaalt door het beste uit elke collectie te mixen, bij ons zit je altijd goed, voor ieder budget. We bezorgen alles discreet en professioneel bij je aan huis. Naast lingerie hebben we ook de beste beach fashion, heerlijke pyjama’s en nog veel meer voor je klaar liggen. We zijn er voor elke vrouw – en voor elke man trouwens ook!

Passie voor mooi design en mooie prijzen

Wat begon uit liefde voor lingerie is inmiddels uitgegroeid tot een grote, professionele en goed geoliede onderneming. Toch blijft die oorspronkelijke passie voor mooi design en mooie prijzen de drijvende kracht achter onze succesformule. Ons team werkt hard, maar wel altijd met plezier. Niet zo gek ook als je bedenkt wat we voor onze klanten mogen doen: we geven jou precies wat je nodig hebt om je op je allermooist te voelen.