CreaDream

In augustus 2000 heeft Sandra Bouw www.kralen.com opgericht met als doel het uitwisselen van inspiratie en tips over kralen. Hier vind je nu een heel uitgebreid overzicht van technieken, tutorials, adressen, sieraadvoorbeelden en vele andere informatie die je zullen helpen bij je hobby. Het is een prachtige plek om inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten en te helpen met de vele leuke aspecten die het sieraden maken heeft. Doordat kralen.com steeds meer bezoekers had en Sandra niet altijd de kralen kon vinden die ze zocht, heeft ze CreaDream in 2004 als afstudeerstage gestart, letterlijk vanuit de zolderkamer. Toen de kralen uiteindelijk overal in het huis te vinden waren (van de gang tot onder het bed van haar ouders) is er in 2007 verhuisd naar Almere met 200 m² ruimte voor nog meer kralen. Toen ook deze overvol begon te raken is er in 2016 verhuisd naar Son en Breugel, met maar liefst 400 m² ruimte voor de kralen. Zie hieronder hoe bestellingen in 2016 werden gepakt en nagekeken door onze team die we destijds hadden in Almere

Het doel van CreaDream

Het doel van CreaDream is zoveel mogelijk verschillende producten aan te bieden, dus een breed assortiment, zodat er voor ieder wat wils is. Dit doen we tegen scherpe prijzen, want een hobby moet wel leuk blijven. Alle artikelen checken we voortdurend, zodat we de kwaliteit hiervan kunnen waarborgen. CreaDream onderscheidt zich ook dankzij de snelle levering (voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd) en handige zoekfunctie, op basis van kleur, maat, type en/of vorm. Ook zijn er afgelopen tijd diverse extra tools aan de website toegevoegd, waardoor het uitzoeken en kiezen nog makkelijker is, kijk hiervoor bij ‘Inspiratie’ in de bovenste menubalk. En al vanaf E20,00 euro zijn er bij bestellingen binnen Nederland geen verzendkosten.

Om dit allemaal in goede lijnen uit te voeren, zit er inmiddels een heel team achter CreaDream, zodat er regelmatig nieuwe producten online komen, de website up-to-date blijft, bestellingen snel en vlekkeloos geleverd worden en vragen snel beantwoord worden.