Café du Jour

Een vers brood van de bakker is lekkerder dan een fabrieksbrood, koffie werkt precies zo. Café du Jour brand op ambachtelijke wijze kleine batches koffiebonen op het Maaslandse platteland. Versheid voor een eerlijke prijs is het uitgangspunt.

Het is het werk van twee broers die vanuit Maasland, onder de rook van Rotterdam, maar weg van de drukte hun passie voor koffie tot een ambacht hebben gemaakt. Na jaren ervaring in de (Italiaanse) horeca is Café du Jour in 2015 ontstaan door eindeloos te experimenteren met verschillende koffiebonen en espressomachines, eerst zonder commerciële intenties. Maar het delen van koffie met vrienden en familie groeide zo hard dat het tijd werd om van de hobby ons werk te maken.

Café du Jour is onze passie voor koffie met een klein vleugje Italië maar wel lekker op z’n Hollands. Geen elitair gedoe, niks uit de hoogte, gewoon goede verse koffie tegen een scherpe prijs met altijd een beetje extra aandacht zodat je achteraf ‘wow’ denkt. Iedereen die onze koffie drinkt zien we als één van onze vrienden. Aan kleine lettertjes of verborgen kosten doen we niet, je gaat je vrienden immers ook niet om extra geld vragen als je een rondje haalt in de kroeg. Een contract is dus niet
nodig en als er iets is kun je ons altijd bereiken.

Onze koffies zijn het resultaat van het proberen en opnieuw beginnen, vaak tot diep in de nacht met behulp een flinke portie cafeïne. De lijntjes zijn kort en de brandmeester brandt dagelijks kleine batches op ambachtelijke wijze. Zo zorgen we er voor dat de koffie vers aankomt op de plek waar er van genoten gaat worden.