Blok boosters

Google AdWords leer je niet in de schoolbanken. Je krijgt het onder de knie door het uit te voeren en altijd up to date te blijven. Met een gezonde honger naar kennis, het vermogen om verbanden te leggen en met een sterk analytisch vermogen maken wij van jouw online business een succes.

Zes jaar geleden begonnen wij met de laptops op schoot, gewoon in de achtertuin. Het kwam meer dan eens voor dat klanten informeerden naar de vogelgeluiden in de achtergrond. De balans tussen recht-voor- zijn-raap mentaliteit en bedachtzaamheid maakt van Blok boosters de ideale AdWords partner. Na zes jaar is de achtertuin verruild voor een kantoor in Woerden. Het gevoel van spanning dat elke (startende) ondernemer herkent overheerst nog steeds. Het houdt ons scherp. We hechten aan samenwerking. Aan pappen en nathouden doen we niet. We leggen de lat hoog, want we laten de vergoeding afhangen van onze prestaties. Daarom focussen we op één specialiteit: Google AdWords. Het is een klein deel van online marketing, maar een grote factor in het behalen van winst.

Het mooie aan ons vak als AdWords partner van ondernemers is dat we in diverse branches actief zijn. Van schoenen tot software, van sieraden tot sanitair. We zijn erg nieuwsgierig naar waar mensen mee bezig zijn. Ondertussen blijven we graag op koers met innovaties. Daarom reizen we vaak naar seminars in het buitenland. De kennis die onze collega’s daar in de praktijk al getest hebben kunnen wij hier op de juiste klanten toepassen. We weten wat werkt en ook wat minder relevant is. Zo halen wij meer rendement uit Google AdWords.

De expertise van Blok boosters is goed zichtbaar bij AdWords optimalisatie voor webshops. Ook andere website varianten profiteren. Voorop staat dat Blok boosters een AdWords partner is op basis van gelijkwaardigheid. Wij zijn geen snelle sales jongens die in een grote auto komen voorrijden en een contract onder je neus schuiven. Wij gaan graag eerst met je in gesprek, leren je beter kennen en praten niet meteen over euro’s. Ons uitgangspunt is: wat kunnen we voor elkaar betekenen? Wil je bijvoorbeeld graag wat meer weten over de basics van AdWords? Of heb je juist wat specifieke vragen? Als je een goed gevoel hebt over elkaar verloopt de samenwerking vanzelf heel soepel. Dynamisch, met wederzijdse inzet, om samen tot de beste resultaten te komen.

Lees hoe dit alles in de praktijk is gebracht op onze klantcases pagina; https://www.blokboosters.nl/klantcases/