Blingdings.nl

Bij Blingdings.nl vind je een groot assortiment aan sieraden, tassen en modeaccessoires, voor mannen, vrouwen en kinderen. Steeds zijn wij op zoek naar de laatste trends tegen scherpe prijzen. Zo is en blijft het steeds een feestje om cadeautjes te kopen voor iemand anders of jezelf. Want zo zorgen we grote regelmaat voor een wisselend assortiment.

Kinderen

We hebben een groot keus aan echt zilveren kindersieraden, zilveren kinderoorbellen, armbandjes of kinderkettingen. Verpakt in een mooi cadeaudoosje ontvang je, je bestelling op de deurmat. Naast de zilveren sieraden vind je o.a. ook ook de Biba kids sieraden en kinderhorloges van de merken Q&Q en Prisma coolwatch.

Vrouwen

Voor vrouwen bieden we sieraden van verschillende merken en materialen, naast de zilver collectie van Blingdings, vind je o.a. de merken Biba, Viva Jewellery, A-zone, B&L steel & leather etc. Ben je op zoek naar een mooi goedkoop horloge kies dan een horloge uit de Ernest of de Q&Q collectie. Naast sieraden en horloges bieden we een assortiment tassen van verschillende merken zoals Enrico Bunetti, Gulliano, Dolf, Mandoline, A-zone etc. Of je nu op zoek bent naar een shopper, crossbody-, schouder-, rug- of heuptas er is voldoende keus in modellen, materialen en kleuren. Vaak met een bijpassende portemonnee zodat je de leukste sets samen kunt stellen. Eventueel met een bijkleurende sjaal die de set helemaal compleet maakt.

Mannen

Ook de mannen zijn bij ons op het juiste adres, prachtige horloges, sieraden en tassen, van rugtas tot laptoptas, van kralenarmbanden tot handgemaakte lederen armbanden of een echt lederen portemonnee. Je vindt het allemaal.
Kortom voor een juiste afstijling van je outfit of een geweldig cadeau moet je bij Blingdings.nl zijn. Iedere bestelling valt als een feestje op de deurmat, wij pakken namelijk iedere bestelling in als cadeau in een mooi doosje of een mooi cadeaupapier.

Leuk om te geven, te krijgen of gewoon te hebben, dat is Blingdings.nl