Wat betekent DA (Domein Autoriteit)

Als je op websites wilt verschijnen, bijvoorbeeld om backlinks te bouwen, hoe zou je dan weten welke de meest gezaghebbende of gerenommeerde zijn om te targeten? Er zijn immers meer dan 1,8 miljard websites op internet.

Het blijkt dat er een beoordelingssysteem is! Meestal bekend als "MOZ Domain Authority"Alle websites zijn niet gelijk beoordeeld. Sommigen hebben meer "respect en reputatie" dan anderen. Sommigen proberen nog steeds grip te krijgen. Sommigen zijn al jaren online en bouwen gestaag aan hun aanwezigheid. Sommigen zijn dit jaar pas geregistreerd. Deze ongelijkheid tussen websites geeft aanleiding tot de noodzaak van een ratingsysteem, en het heet (DA).

Wat is een goede score voor domeinautoriteiten?

Ok, dit is een vraag die veel mensen stellen en er is hier geen magisch nummer. Dit hangt van vele factoren af. Als je je op een mooie niche markt concentreert, kun je je misschien concurreren met een 20 DA-score. Maar wanneer je concurreert met grote merken en zeer competitieve zoekwoorden, is een DA 50-score misschien niet eens voldoende. Om je vraag te beantwoorden, geef je je organische concurrenten op. Voeg ze toe aan de bulk Domein en Pagina authoriteit checker (je kunt maximaal 10 resultaten tegelijk controleren) en scrol naar beneden waar je de gemiddelde DA en PA voor je zoekopdracht vindt. Dit nummer geeft je een goede indicatie hoe je het doet ten opzichte van je concurrenten.

 Kom je er toch niet uit?

Word dan vandaan nog lid van de WebwinkelCommunity

Ja, Ik Wil Graag Lid Worden
Wij helpen je graag verder!