Linktree Wat is het en hoe zet je het goed in?

Misschien heb je al gehoord van link.tree, maar ben je niet helemaal zeker wat het is of hoe je het kan gebruiken om jouw sociale media volgers te helpen? In dit artikel leggen we uit wat link.tree precies is en hoe je het kan gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw volgers altijd de inhoud kunnen vinden die ze zoeken - ongeacht waar ze zijn.

Dus, wat is link.tree? Link.tree is een eenvoudige, maar effectieve manier om ervoor te zorgen dat jouw volgers altijd de inhoud kunnen vinden die ze zoeken op jouw social media-kanalen. Door één enkele link te maken die leidt naar al je andere content, kun je ervoor zorgen dat ongeacht waar je volgers zijn, ze altijd kunnen vinden wat ze zoeken.

Link in Bio

Een van de meest populaire toepassingen van link.tree is om een "link in bio" te maken op Instagram. Als je niet bekend bent met de term, een "link in bio" is gewoon een link die je opneemt in je Instagram profiel die leidt naar andere inhoud - meestal een website of blog. Het opnemen van een link in je bio is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je volgers altijd je nieuwste content kunnen vinden.

Een link in je bio maken met link.tree is eenvoudig. Eerst maak je een account aan, dit is gratis. Zodra je dat gedaan hebt, kun je beginnen met het maken van links en ze toevoegen aan je persoonlijke link.tree. Om een link aan link.tree toe te voegen, klik je op de knop "Link toevoegen" en voert de URL in van de inhoud die je wilt delen. Zodra je al je links hebt toegevoegd, kun je de URL van je link.tree kopiëren en toevoegen aan je Instagram-profiel, of elk ander social media kanaal. 

Hieronder zie je een voorbeeld van een link naar deze pagina in linktree. 

linktree

En dat is het! Wanneer iemand nu op je link in bio klikt, wordt hij naar je link.tree geleid waar hij al je andere content gemakkelijk kan vinden. Je hoeft geen mensen meer naar je website of blog te sturen om ze te laten verdwalen - met link.tree, kun je ervoor zorgen dat iedereen die op je link in bio klikt, zal kunnen vinden wat ze zoeken.

Linktree en geld verdienen

Verbind diensten zoals PayPal, Shopify, Patreon, en meer om geld in te zamelen van je profiel bezoekers. Linktree is ook de perfecte plek om producten en services te verkopen, affiliate inkomsten te genereren en betaald te krijgen.

Er zijn vele manieren om geld te verdienen met Linktree:

  • Steun voor financiering krijgen
  • Verkoop uw producten
  • Verdien affilaite inkomsten
  • Verkoop tickets
  • Verkrijg nieuwe leads en klanten

Conclusie

Als je op zoek bent naar een eenvoudige, maar effectieve manier om ervoor te zorgen dat je volgers altijd de inhoud kunnen vinden, dan is link.tree zeker de moeite waard om eens te bekijken. Met slechts een paar klikken, kun je een krachtige link in bio maken die het gemakkelijk maakt voor je volgers om al je inhoud te vinden - ongeacht waar ze zijn. Dus waarom zou je link.tree vandaag niet eens proberen? Je zou wel eens verrast kunnen zijn hoe nuttig het kan zijn.

ps. dit is ons linktree adres: https://linktr.ee/webwinkelcommunity

 Kom je er toch niet uit?

Word dan lid van de WebwinkelCommunity

Ja, Ik wil gratis lid worden
Wij helpen je graag verder!