Sisow

Sisow is een betaalprovider die door veel webwinkels gebruikt wordt en werd opgericht in 2011. Het is een Payment Service Provider. Payment Service Providers zorgen ervoor dat online betalen goed en veilig werkt. Daarna worden deze online verwerkt. Voor webwinkeliers is Sisow een aanrader als het gaat om betaalproviders. Wat de voordelen zijn, kun je hier lezen. Wel zijn er enkele kleine nadelen waar je rekening mee moet houden. Daarnaast kun je zien hoe je aan de tarieven komt als je overweegt Sisow als betaalprovider aan te schaffen.

Verschillende betaalmethoden

Een voordeel van de betaalprovider Sisow is het feit dat deze met veel verschillende betaalmethoden werkt. Dit houdt in dat klanten op veel verschillende manieren kunnen betalen. Je kunt hierbij denken aan iDEAL en Mastercard, maar ook betalen met bepaalde cadeaukaarten is mogelijk. Dit maakt het aantrekkelijk voor klanten, omdat ze er altijd terecht kunnen, onafhankelijk van bijvoorbeeld hun bank.

Weinig kosten voor webwinkels

Door verschillende betaalmethoden toe te passen, groeit de aantrekkelijkheid van een webwinkel. Er zijn echter nog meer voordelen voor webwinkeliers. Bepaalde kosten die andere betaalproviders wel hebben, heeft Sisow niet. Het gaat hierbij om opstartkosten en abonnementskosten, die Sisow niet heeft. Op die manier kun je Sisow als webwinkelier gemakkelijk aanschaffen, zonder dat je daar veel voor hoeft te betalen. De pakketten zelf kosten uiteraard wel geld. Hierover wordt zo meteen meer verteld.

Duidelijk beeld voor webwinkels

Wat ook fijn is als je als webwinkelier gebruik wilt maken van Sisow, is de duidelijkheid. Je weet precies wat de kosten zijn, hierover is geen onduidelijkheid. Die kosten staan zijn echter niet voor iedereen meteen beschikbaar. Hoe je hieraan komt, kun je dadelijk lezen. Ook is Sisow altijd bereikbaar als je bijvoorbeeld advies nodig hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent op elk moment. Daarnaast zorgt Sisow ervoor dat plug-ins en upgrades gratis worden verzorgd. Hierdoor heb je als webwinkelier niet alleen weinig kosten, maar ook een duidelijk beeld.

Achteraf betalen

Over het algemeen is Sisow om bovenstaande redenen erg aan te raden. Er is echter wel iets waar je als webwinkelier rekening mee kunt houden. Bij betalingen die achteraf worden gedaan, zijn de tarieven hoger. Het is goed om hiervan op de hoogte te zijn.

Tarieven

Als je kiest voor Sisow als betaalprovider, wil je natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn. Je wilt weten of je de keuze hebt tussen verschillende pakketten en wat daar de tarieven van zijn. Jij kunt als webwinkel een offerte aanvragen via Sisow om hier meer informatie over te krijgen. Dit kan als nadeel gezien worden. Als je als bedrijf namelijk gemakkelijk prijzen wilt vergelijken, zul je die eerst op moeten vragen. Het is echter niet veel werk en daarom zou je dit als webwinkel wel kunnen bekijken. Daarnaast werd al als voordeel genoemd dat er geen onduidelijkheid is over de tarieven. Wat de kosten zijn, is helemaal helder op het moment dat u contact opneemt met Sisow. Om die reden is het aan te raden een offerte aan te vragen.

 Kom je er toch niet uit?

Word dan vandaan nog lid van de WebwinkelCommunity

Ja, Ik Wil Graag Lid Worden
Wij helpen je graag verder!