Pay

PAY is een zogenoemde PSP. Dit staat voor Payment Service Provider. Deze service, ook wel betaalprovider genoemd, zorgt ervoor dat betalingen via webwinkels plaats kunnen vinden. Op deze manier kunnen klanten gemakkelijk betalen voor producten op webwinkels. PAY. is één van de weinige omnichannel PSP. Dit betekent dat zij naast online betaalmethoden ook ‘offline’ betaalmethodes kunnen aanbieden onder één dak. Denk hierbij aan bijvoorbeeld pin transacties. PAY. heeft een rijk ecosysteem aan partners om u als klant van alle gemakken te voorzien, van boekhoudpakketten en kassakoppelingen tot e-Commerce platformen en voorraadbeheersystemen.

De betaalprovider PAY kent een aantal voor- en nadelen. Deze worden in de tekst hieronder besproken. Ook kun je zien welke tarieven gehanteerd worden bij PAY.

Betalen op verschillende manieren

Een voordeel van de provider PAY is het feit dat er veel verschillende betaalmethodes zijn, als klant heb je de keuze uit zowel internationale als lokale Europese betaalmethoden. Je kunt hierbij denken aan verschillende banken waarmee betaald kan worden. Dit is echter niet het enige. Klanten kunnen namelijk ook kiezen tussen online en offline betalingen. Zo kunnen ze met een creditcard betalen, maar ook met bijvoorbeeld een cadeaukaart. Daarnaast is achteraf betalen ook een optie, wat dat betreft hebben zij het breedste aanbod (IN3, AfterPay, Billink, Klarna, SprayPay en CreditClick). Op deze manier is het voor klanten gemakkelijk om een betaling via PAY. uit te voeren, zowel online als offline!

Voordelen voor webwinkels

Een ander voordeel is dat het niet uitmaakt voor welk soort webwinkel je deze betaalprovider nodig hebt. Zowel voor kleine als middelgrote als grote webwinkels kan PAY. ingezet worden als betaalprovider. Daarnaast kan jij als webwinkelier kiezen tussen verschillende tarieven. Deze zijn allemaal zeer betaalbaar. Je hoeft er dus niet teveel aan uit te geven. Wat de tarieven precies zijn, wordt zo meteen genoemd.

Gratis pakket

PAY. heeft een pakket dat Pioneer heet. Als je net begint met een webwinkel, kun je overwegen dit pakket te nemen. Hiermee kun je minder dan met de andere pakketten, maar het is de moeite waard dit te bekijken. Iets wat bijvoorbeeld anders is dan een betaald pakket, is het feit dat Pioneer maar 15 verschillende betaalmethoden kent.

Overal beschikbaar

In principe is PAY aan te bevelen voor alle webwinkels. Dit heeft te maken met het grote assortiment als het gaat om betaalmethoden. Vanaf het Business pakket is PAY. in alle Europese
landen (exclusief Engeland) inzetbaar. Om hun Europese propositie te ondersteunen hebben zij onlangs een nieuwe bank toegevoegd voor iDEAL, namelijk Revolut, en een nieuwe
betaalmethode genaamd Trustly. Trustly is een online betaalmethode voor bankoverschrijvingen in Europa.

Tarieven

Als je kiest voor PAY als betaalprovider, zijn er een aantal pakketten waaruit je kunt kiezen. Dit zijn Pioneer, Professional, Business en Corporate. De kosten van deze pakketten zijn de volgende:

  • Pioneer: gratis (iDEAL 29 cent, bijvoorbeeld)
  • Professional: €25,- permaand (iDEAL 25 cent, bijvoorbeeld)
  • Business: €40,- per maand (iDEAL 19 cent, bijvoorbeeld) speciaal tarief voor Webwinkelcommunity.nl)
  • Corporate: €250,- per maand

Dit zijn vrij grote verschillen. Bij elk van deze pakketten zijn er 42 betaalmethoden waaruit gekozen kan worden. Ook zijn er geen opstartkosten aanwezig en zijn ze allemaal te gebruiken binnen veel verschillende categorieën. PAY. hanteert all-in tarieven. Gebruik de partnercode WEBWINKELCOMMUNITY op https://www.pay.nl/?register om gebruik te
maken van de scherpe tarieven die wij hebben afgesproken met PAY.

Verschillen tussen pakketten

Het verschil in prijs heeft met een aantal zaken te maken. Zie ook https://www.pay.nl/pakketten/business Zo kun je vanaf het Professional pakket Credit Cards en incasso’s activeren. Het Business Pakket kun je voor bijna alle branches inzetten, op cryptocurrency en digital entertainment na. Corporate kan overal voor gebruikt worden.  In Nederland zijn echter wel alle pakketten te gebruiken. Verder kun je bij duurdere pakketten meer statistieken zien.

Daarbij worden er ook verschillende SLA’s gehanteerd om de klanten het beste te kunnen servicen. Klanten in het Business Pakket kunnen gebruiken maken van PAY’s eMeetings engine, waar de klant zelf een geschikt tijdslot kan selecteren om een eMeeting in te plannen met een PAY. medewerker van een specifieke afdeling (zoals Boarding, Support of Techniek) om vraagstukken efficiënt te behandelen. De Sales medewerkers van PAY. kunnen jouw het beste adviseren. Je kunt een offerte opvragen via https://www.pay.nl/offerte of sales@pay.nl of ze telefonisch bereiken op 088 88 666 66.

 Kom je er toch niet uit?

Word dan vandaan nog lid van de WebwinkelCommunity

Ja, Ik Wil Graag Lid Worden
Wij helpen je graag verder!