MultiSafepay

Als webwinkelier zou je MultiSafepay aan kunnen schaffen. Dit is een betaalprovider die in meerdere landen gebruikt wordt. Deze betaalprovider heeft een aantal mogelijkheden die bij webwinkeliers geliefd zijn. Om die reden zou je dit zeker kunnen overwegen. Wel is er een punt waar je rekening mee moet houden. Verder kun je in deze tekst precies zien wat de verschillende abonnementen zijn en hoe je aan de tarieven komt. Zo weet je als webwinkelier precies waar je aan toe bent.

Op verschillende manieren betalen

Als je MultiSafepay als betaalprovider hebt, kunnen klanten op verschillende manieren betalen. Je kunt hierbij denken aan verschillende online betalingen, zoals via je computer, tablet of mobiele telefoon. Dit is wel zo gemakkelijk voor klanten. Wat precies de opties zijn als het gaat om betaalmanieren, hangt af van het pakket dat je als webwinkelier aanschaft. Zo meteen kun je hier meer over lezen, inclusief de tarieven van de pakketten.

Betaalmethoden

Niet alleen de manier waarop klanten betalen via MultiSafepay is uiteenlopend, ook de betaalmethode kan verschillen. Hierbij kun je denken aan het onderscheid tussen iDEAL en Bancontact. Op deze manier maakt het niet uit bij welke bank klanten zitten, ze kunnen meestal betalen via MultiSafepay. Dit is ook een groot voordeel.

Handig voor webwinkels

Betalen kan dus op veel verschillende manier via MultiSafepay, wat je webwinkel aantrekkelijk maakt. Dit is echter niet het enige voordeel. Als webwinkelier krijg je extra’s van MultiSafepay die erg handig kunnen zijn. Een hiervan is een tool die fraude en hackers tegengaat. Zo kun je als webwinkel zo veilig mogelijk blijven werken. Daarnaast kan de boekhouding van je webwinkel gekoppeld worden aan MultiSafepay. Voor jou als webwinkelier kun je op die manier zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

Registreren

Iets waar je als webwinkelier wel op moet letten, is het feit dat klanten zich moeten registreren. Dit geldt niet voor alle gevallen, maar wel voor een van de abonnementen, namelijk het abonnement ‘Fastcheckout’. Dit is een pakket dat in principe aan te raden is voor webwinkeliers. Wel moeten klanten dus een account aanmaken bij MultiSafepay als ze op deze manier willen betalen. Dit kan ervoor zorgen dat het voor klanten minder aantrekkelijk is om te betalen via MultiSafepay. Je kunt als webwinkelier het beste de pakketten met elkaar vergelijken en dit meenemen in je keuze. Wat de pakketten van elkaar onderscheidt, wordt in de volgende alinea benoemd.

Tarieven en abonnementen

MultiSafepay maakt gebruik van twee verschillende abonnementen. Dit zijn de volgende: ‘Fastcheckout’ en ‘MultiSafepay Connect’. ‘MultiSafepay Connect’ zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Klanten hebben de keuze tussen verschillende betaalmethoden en ze kunnen kiezen tussen online en offline betalen. Daarnaast worden deze betalingen in zowel het binnenland als het buitenland snel verwerkt. Bij ‘Fastcheckout’ is dat ook het geval. Het voordeel van dit abonnement is echter dat betalen met dit abonnement nog sneller gaat. Betaalgegevens van klanten zijn opgeslagen, waardoor betalen snel kan verlopen. Wat de tarieven van deze abonnementen zijn, is niet meteen te vinden. Als bedrijf kun je deze echter gemakkelijk opvragen door middel van een offerte.

 Kom je er toch niet uit?

Word dan vandaan nog lid van de WebwinkelCommunity

Ja, Ik Wil Graag Lid Worden
Wij helpen je graag verder!