Buckaroo

Buckaroo is een betaalprovider die erg bekend is en ook steeds vaker wordt gebruikt door webwinkeliers. Deze betaalprovider is al meerdere malen gekozen als ‘beste betaaldienst van Nederland’. Het is dan ook niet zo vreemd dat de betaalprovider steeds populairder wordt. Er zitten dan ook een aantal voordelen aan deze betaaldienst. Hier kun je lezen welke dat zijn, maar ook waar je op moet letten als je Buckaroo als betaalprovider kiest. Daarnaast worden de tarieven van pakketten genoemd. Dit is handig om te weten voor jou als webwinkelier.

Voor veel webshops beschikbaar

Wat voor webwinkels een voordeel is aan Buckaroo, is het feit dat veel verschillende webwinkels deze betaalprovider kunnen gebruiken. Dat houdt in dat het niet uitmaakt of je net een webwinkel opgezet hebt, of al een goedlopende webwinkel hebt. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende contracten, zoals een seizoensgebonden contract. Op deze manier kun je er als webwinkel waarschijnlijk terecht en heb je ook veel vrijheid en mogelijkheden.

Gemakkelijk betalen op verschillende manieren

Bij Buckaroo kunnen klanten kiezen uit een aantal betaalmethoden. Zo kan er bijvoorbeeld met iDEAL betaald worden, maar ook met een mobiele telefoon of creditcard. Op deze manier kunnen de meeste klanten gemakkelijk hun betaling uitvoeren, wat aantrekkelijk is voor klanten.

Facturen versturen

Een ander voordeel is het feit dat Buckaroo een facturatiesysteem heeft. Hiermee helpt het jou als webwinkelier om facturen te versturen. Dit is erg gemakkelijk en efficiënt voor webwinkels. Deze extra service heeft zeker niet elke betaalprovider en dit is daarom een groot pluspunt aan Buckaroo.

Kosten voor webwinkeliers

Buckaroo wordt over het algemeen als een erg goede betaalprovider gezien. Dit heeft natuurlijk te maken met de genoemde voordelen. Waar je als webwinkelier wel op moet letten, is dat Buckaroo gebruik maakt van aansluitkosten. Deze liggen rond de €100,-. Er zijn betaalproviders die geen gebruik maken van aansluitkosten. Om deze reden is het goed om hier als bedrijf rekening mee te houden. Het is echter wel aan te raden Buckaroo evengoed als optie te zien, vanwege de vele voordelen.

Tarieven

Naast de aansluitkosten die Buckaroo hanteert, zijn er natuurlijk nog de abonnementskosten. Hier zijn geen vaste tarieven voor. Het hangt af van het aantal transacties dat gedaan is. De transactiekosten kunnen verschillen per betaalmethode. Vaak liggen deze rond de €0,25 per transactie, zoals bijvoorbeeld bij iDEAL. Het factuurbedrag moet per maand minimaal €100,- bedragen. Dit is dus wat je als webwinkel minimaal kwijt bent. 

Extra mogelijkheden

Buckaroo biedt naast de kosten die je als webwinkel sowieso hebt nog extra mogelijkheden aan. Deze zijn niet kosteloos. Het gaat om de volgende features:

  • Credit Management: €49,- per maand
  • Recurring: €99,- per maand

Als je als webwinkelier kiest voor Credit Management, krijg je onder andere reminders via bijvoorbeeld je mail en mandaten en rapportages zijn inbegrepen. Als je kiest voor Recurring, krijg je onder andere Subscription Services. Dit houdt in dat klanten betalen in herhaalbetalingen. Alle herhaalbetalingen worden duidelijk weergegeven in één overzicht. Als webwinkelier is het daarom een idee om deze features te overwegen als je Buckaroo als betaalprovider kiest.

 Kom je er toch niet uit?

Word dan lid van de WebwinkelCommunity

Ja, Ik wil gratis lid worden
Wij helpen je graag verder!