Buckaroo

Buckaroo  

Buckaroo is een van de grootste betaalproviders in Nederland. Deze betaalprovider is al meerdere malen gekozen als ‘beste betaaldienst van Nederland’. Als betaalprovider verzorgt Buckaroo de betalingen van meer dan 15.000 organisaties en bedrijven in Nederland en België, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels. Dit artikel bespreekt de voordelen van Buckaroo en helpt je bij de keuze voor een betaalprovider. 

Voor veel webshops beschikbaar

Buckaroo is toegankelijk voor bijna alle webwinkels. Dankzij de brede integratie met plugins als onder andere Lightspeed, Magento, WooCommerce, Shopware en Wordpress kunnen allerlei soorten webshops zich aansluiten bij Buckaroo. Daarbij maakt het niet uit hoe groot jouw webwinkel is. Buckaroo is gespecialiseerd in betaaldiensten voor zowel het grotere segment als de MKB’ers. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, Buckaroo heeft altijd een oplossing voor elk vraagstuk op gebied van betalen. 

Gemakkelijk betalen op verschillende manieren

Buckaroo heeft een breed aanbod van betaaloplossingen: van een smart checkout voor e-commerce en marketplaces tot complete betaaloplossingen voor abonnementen en openstaande facturen. Je kunt kiezen uit meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden. Denk aan creditcards (Visa, MasterCard, American Express), achteraf betalen (AfterPay, Klarna) en nieuwe betaalapps (Payconiq). Met deze betaalmethoden kan je de betaalpagina volledig aanpassen naar de wensen van jouw klanten. Wil je groeien met je webwinkel? Met de smart checkout (voor desktop of mobile) van Buckaroo zorg je ervoor dat de favoriete betaalmethode van jouw klanten zich direct onder de duim bevinden, zodat meer klanten een betaling afronden in jouw webshop. 

(Herhaal)facturen versturen en opvolgen

Daarnaast is Buckaroo gespecialiseerd in het klantvriendelijk versturen, innen en opvolgen van openstaande facturen. Onbetaalde facturen worden opgevolgd met een betaalherinnering die volledig is aan te passen naar jouw huisstijl. Dat scheelt jou als webwinkelier een hoop handmatig werk. Buckaroo biedt ook ondersteuning in het financiële proces via abonnementsmodellen, ofwel Subscription Services. In dat geval int de betaalprovider namens jou de herhaalbetalingen van abonnees. Die worden vervolgens duidelijk weergeven in een overzicht en opgevolgd waar nodig. Zo kun jij je tijd en aandacht aan iets anders besteden. 

Tarieven

Buckaroo rekent standaard tarieven voor verschillende betaalmethoden. Het tarief voor iDEAL is bijvoorbeeld €0,25 per transactie.  Voor bedrijven met hoge(re) maandelijkse transactieaantallen zijn speciale tarieven beschikbaar.

Bekijk hier de tarieven >


 Kom je er toch niet uit?

Word dan vandaan nog lid van de WebwinkelCommunity

Ja, Ik Wil Graag Lid Worden
Wij helpen je graag verder!