winnaar van Beste Kadowebshop 2014 Award bekend

De afgelopen weken hebben consumenten op de deelnemers van de Beste Kadowebshop 2014 Award gestemd. De stemmen en jurypunten zijn bij elkaar opgeteld en de winnaars zijn hierbij duidelijk naar voren gekomen. Het was een spannende strijd waarbij er veel werd gestemd.

Eerste plaats voor ikbenzomooi.nl

Dit jaar zijn maar liefst 22 kadowebshops de strijd met elkaar aangegaan om de titel van Beste Kadowebshop 2014. Het bijzondere van deze wedstrijd is de diversiteit aan kadowebshops die deel hebben genomen.
Voor het uiteindelijke oordeel zijn zowel de stemmen van de consumenten als de punten van de jury bij elkaar opgeteld, waarbij de kadowebshop Ikbenzomooi.nl de meeste punten heeft behaald. Ikbenzomooi is als lifestyle & cadeau webshop met unieke geschenken een terechte winnaar!
Ikbenzomooi.nl wint hiermee niet alleen de Beste Kadowebshop 2014 Award, maar ook het advertentiepakket twv €1500,–. Deze kunnen zij inzetten op eenkadovoor.nl.

Tweede en derde plaats

Kaatekaatje.nl, de webshop voor baby en peuters, is als tweede geëindigd; ook een prestatie om trots op te zijn. De webshop The Best Box, de webshop met het beste cadeau voor als je iemand bent of kent die gaat trouwen, is als derde geëindigd. Zij winnen respectievelijk het advertentiepakket ter waarde van €750,– en € 350,–

Kadopakketten

Consumenten die hun stem hebben uitgebracht, maken kans op 1 van de 6 kadopakketten ter waarde van €130,–. De kadopakketten hebben diverse thema’s, waardoor het voor alle consumenten interessant was om te stemmen. Deze kadopakketten zullen op dinsdag 11 november a.s. verloot worden.

Over eenkadovoor.nl

Eenkadovoor.nl is voor consumenten dé website voor de meest originele en leuke cadeautips, voor iedere gelegenheid! Voor webshops realiseert eenkadovoor.nl meer bezoekers op hun website, meer omzet, nieuwe doelgroepen en bezoekers met een hogere conversie.

Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans is een ervaren webwinkeladviseur die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding startende- en bestaande webwinkeliers helpt om meer uit hun webwinkel te halen.

Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelvragen opgezet, speciaal voor webwinkeliers ontvang je hier gratis deskundige hulp en advies voor webshop. Patrick is werkzaam bij ikommeurs waar hij als E-commerce manager middelgrote en grote webwinkels adviseert en begeleid.
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contact

Op dit moment zijn we even afwezig, laat een bericht achter en we nemen zsm contact met je op.

Sending

©2017 WebWinkelCommunity

Log in with your credentials

Forgot your details?