Stel je gratis webshop eenmalig in om gemakkelijker te synchroniseren met de verkopen op onder andere websites, Facebook, Amazon en Google. Beheers alles vanaf één enkel platform met gecentraliseerde inventaris, bestellingsbeheer en prijslijsten. Het kan niet simpeler dan dit.

+ Super makkelijk in gebruik
+ Geen opzet- of transactiekosten
+ Geen creditcard vereist
+ Gratis aanmelden
+ Geen technische kennis nodig

Begin vandaag nog je eigen webshop

Je eigen gratis webshop beginnen

Jouw gratis webshop is maar een paar klikken weg. Sluit je aan bij de 54.000 kleine en middelgrote bedrijven die dit E-commerceplatform vertrouwen voor al hun online verkopen. Een nieuwe webshop beginnen in slechts 5 minuten met simpele, aanpasbare ontwerptools, of voeg snel een online winkel toe aan je bestaande website met technologie die automatisch je huidige design nabootst. Geen gecodeer of software-installaties vereist.

Social Media
Zet sociaal delen om in sociaal verkopen. Voeg gemakkelijk producten toe aan en verkoop ze op je Facebook- en Instagramfeeds om shoppers te laten snuffelen en shoppen vanaf hun favoriete sociale mediakanalen. Alles kan met jouw webshop.

Verkoop online, in de winkel en onderweg
Accepteer betalingen in de winkel en onderweg met Mollie en 52 andere verkooppuntsystemen. En het beste van alles is dat je inventarisniveaus automatisch worden geüpdatet in je webwinkel account zodat al je winkels perfect gesynchroniseerd blijven. Een webshop starten was nog nooit zo gemakkelijk.

gratis webshop starten

Waarom een gratis webshops starten?

Live support

Krijg deskundig support wanneer je maar nodig hebt via chat of forum.

App store

Laat je webshop groeien met nieuwe tools en apps van onze partners.

Beheren op mobiel

Beheer je webshop waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Verkoop op social media

Verkoop direct met je webshop op Facebook of instagram.

Veel gestelde vragen over gratis webshop software

Regelijkmatig krijgen we vragen over gratis webwinkel software. Deze vragen hebben we allemaal gebundeld en hieronder neergezet. Heb je zelf nog een vraag? Laat het dan hieronder in de comments weten en we zullen je vraag zo goed mogelijk beantwoorden.

Hoe maak je een gratis webshop?

Zelf een webshop maken is niet moeilijk, Er zijn tegenwoordig verschillend software pakketten die dit voor je doen. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden en de stappen te volgen.


Kan ik een gratis webshop beginnen met Ideal?

Ja, dit is mogelijk. Wel dien je dan een kvk inschrijving te hebben.

Wat is het beste gratis webwinkel pakket?

Er zijn verschillende gratis webshop pakketten op de markt. Bij onze test bleek er 1 als beste uit de test te komen. Deze raden wij dan ook aan.

Is er gratis webshop software?

Ja, er verschillende gratis mogelijkheden, denk aan magento, woocommerce of shopware. Hiervoor dien je dan nog wel alles zelf te regelen zoals de hosting en het installeren van de software. Bij SaaS pakketten is alles al voor je geregeld en kun je direct starten met je gratis webshop.