Genonimeerden Beste Kadowebshop 2014 Award bekend
Waardeer dit artikel

22 kadowebshops genonimeerden voor beste kadowebshop

De afgelopen weken hebben webshops zich aangemeld voor de Beste Kadowebshop 2014 Award, waarbij zij kans maken op een advertentiepakket twv respectievelijk €1500,–, € 750,– en € 350,–.

Genomineerde webshops

Inmiddels zijn alle genomineerden bekend. Maar liefst 22 kadowebshops zullen de komende weken strijden om de eer van deze titel. Namen van de genomineerden zijn onder andere YourSurprise, Megagadgets, VT Wonen en Kadogalerie. Een overzicht van alle genomineerden staat op http://www.eenkadovoor.nl/blog/award/

Stemprocedure

De komende weken zullen de genomineerden stemmen verzamelen, om zo deze mooie titel in de wacht te slepen. De uiteindelijke uitslag zal mede bepaald worden door het oordeel van een onafhankelijke jury. Bezoekers van @eenkadovoor konden zich hier de afgelopen weken voor aanmelden. Random zijn er drie deelnemers uit geloot. Zij zullen de kadowebshops op vijf punten beoordelen en dit eindoordeel zal meetellen voor de uiteindelijke plaats. Het stemmen is mogelijk tot 5 november 2014. De Award zal op 7 november 2014 uitgereikt worden.

Kadopakketten

Consumenten die hun stem uitbrengen, maken kans op 1 van de 6 kadopakketten ter waarde van € 130,–. De kadopaketten hebben diverse thema’s, waardoor het stemmen voor iedereen interessant is.

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Webwinkeladviseur, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?