Een erectiestoornis is niet hetgeen je als eerste bespreekt tijdens een verjaardag. Veel mannen vinden het lastig om naar de huisarts te stappen met dit probleem. Daar waar een erectiestoornis niets is om je voor te schamen. Een groot aantal mannen in Nederland heeft met een dergelijke stoornis te maken. Voor webwinkeliers biedt het gevoel van schaamte kansen. Vergelijk het bijvoorbeeld met het kopen van condooms bij een drogisterij. Mannen bestellen hun condooms veel liever online. In het bijzonder, wanneer zij ervan verzekerd zijn dat de condooms geheel discreet verzonden worden. 

Erectiepillenwinkel.nl is een webshop die verschillende soorten erectiepillen aanbiedt. Het discreet aanbieden van een product dat mannen helpt bij iets waarvoor zij zich (onterecht) schamen werkt goed, merkt men hier.  

Meeste erectiepillen worden verkocht in de provincie Utrecht 

Uit onderzoek dat Erectiepillenwinkel.nl deed naar de online verkoop van erectiepillen blijkt dat met name mannen in Utrecht erectiepillen online bestellen. Ook in Noord- en Zuid-Holland is de vraag naar dit erotische hulpmiddel groot. Het minst populair is het bestellen van erectiepillen in de provincies Overijssel, Groningen en Drenthe. Wellicht schaamt men zich in de kleinere dorpen minder voor een erectiestoornis? Overigens zijn het niet alleen mannen met zo’n stoornis die de erectiepillen online bestellen. Ook mannen die ontevreden zijn over de duur van hun erectie bestellen deze pillen. 

Online verkopen van natuurlijke middelen

Erectiepillen zoals die bij een apotheek aangeboden worden, mogen vaak niet online verkocht worden. De erectiepillen die een website als Erectiepillenwinkel.nl aanbiedt zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Dit maakt het toegestaan om deze producten online aan te bieden. Onder meer Libido Forte en bijvoorbeeld King Active zijn populaire erotische hulpmiddelen die online verkocht worden. De verwachting is dat de verkoop van dergelijke producten in de komende jaren enkel verder toe zal nemen.  

Niet alleen erectiepillen worden discreet online verkocht

Niet alleen merken steeds meer mannen op dat erectiepillen discreet online besteld kunnen worden. Zoals eerder al beschreven werd, worden ook condooms en bijvoorbeeld glijmiddel steeds meer online besteld. De pakketjes worden discreet bezorgd met PostNL. Zowel de bezorger, als de buurvrouw heeft niet in de gaten wat je koopt. Ook seksspeeltjes doen het goed in webwinkels. Een nieuwe markt, waar we de komende jaren naar alle waarschijnlijkheid steeds meer ondernemers zullen zien.  

Ook vrouwen kopen stimulerende middelen online 

Waar erectiepillen specifiek bedoeld zijn voor mannen, worden vergelijkbare pillen voor vrouwen aangeboden. Bij een vrouw spreekt men niet van een erectiestoornis. Toch kan ook een vrouw het lastig vinden om opgewonden te raken of dit een langere tijd vol te houden. Voor deze vrouwen worden lustpillen verkocht. De lustpillen zijn, net als de erectiepillen, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Ook de discreet aangeboden seksspeeltjes kunnen interessant zijn voor vrouwen! Het is voor hen vaak een stap te ver om een fysieke winkel te bezoeken, om aldaar een dildo of vibrator aan te schaffen. 

Het wegnemen van deze schaamte door producten discreet te verkopen als webwinkel is slim inspelen op het “probleem” waarmee men kampt!