Bol.com: “Kijk, zwarte piet”
Waardeer dit artikel

Bol.com commercial: “Kijk, zwarte piet”

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer veel discussie over het hulpje van Sinterklaas. Zo laat Albert Hein weten in een artikel op nu.nl: Supermarktketen Albert Heijn schrapt Zwarte Piet uit zijn reclame-uitingen. Snoepgoed met daarop de beeltenis van Zwarte Piet blijft wel in de winkel te koop. Ook andere bedrijven zoals Hema, Bijenkorf en Bart Smit worstelen met de uitmonstering van Zwarte Piet en de winkelinrichting in de sinterklaasperiode.

Zwarte pieten discussie

Bol.com staat al bekend om de vaak grappige commercials, en deze keer spelen ze slim in op de hele “zwarte pieten discussie”. Bekijk hieronder de nieuwe commercial van bol.com.
Laat in een reactie hieronder weten wat jij van deze commercial vindt.

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Bernheze Online Marketing, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
1 Comment
  1. Edwin 1 jaar ago

    Gelukkig een webshop waar nog wel een zwarte Piet kan en mag. De politiek correcte folder van Intertoys hebben we gelijk maar weggesmeten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contact

Op dit moment zijn we even afwezig, laat een bericht achter en we nemen zsm contact met je op.

Sending

©2018 WebWinkelCommunity

Log in with your credentials

Forgot your details?