Beste Kadowebshop van 2014
Waardeer dit artikel

Beste webwinkel in kado’s

Op dinsdag 7 november a.s. zal eenkadovoor.nl de ‘Beste Kadowebshop 2014 Award’ uitreiken. Deze award, die dit jaar voor de tweede keer uitgereikt wordt, is een mooie erkenning voor de kadowebshop waarvan de bezoekers van eenkadovoor.nl vinden, dat die de allerleukste kado’s heeft met de hoogste kwaliteit. Kadowebshops kunnen zich vanaf nu aanmelden om kans te maken op deze bijzondere Award. Welke webshop mag zich de Beste Kadowebshop van 2014 noemen?

Vorige editie
Vorig jaar werd deze felbegeerde titel gewonnen door YourSurprise.nl. YourSurprise heeft al aangegeven dat zij dit jaar haar titel zeker zal verdedigen.
Afgelopen voorjaar organiseerde eenkadovoor.nl ook de Beste Baby & Kind Kadowebshop Award, die werd gewonnen door de webshop Liefwondertje.nl.

Win een advertentiepakket
De winnaar krijgt vanzelfsprekend de eer om zich de Beste Kadowebshop 2014 te noemen. Dit is mooi meegenomen tijdens de feestdagen en zal voor extra vertrouwen zorgen bij de consumenten. Naast deze felbegeerde titel krijgt de kadowebshop een advertentiepakket t.w.v. €1500,- te besteden bij eenkadovoor.nl!
Dit jaar zullen ook de kadowebshops die op de tweede en derde plaats eindigen een advertentiepakket winnen, respectievelijk ter waarde van €750,- en €350,-.

Hoe maak je kans
Kadowebshops kunnen zich aanmelden t/m zondag 5 oktober 2014 via: www.eenkadovoor.nl/adverteren/award.
De bezoekers en de jury zullen uiteindelijk de winnaars bepalen. De stemperiode is van 10 oktober t/m 5 november 2014. Tijdens deze periode hebben consumenten de gelegenheid om hun stem uit te brengen via de website van eenkadovoor.nl. De stemmers van deze award maken kans op één van de prijzenpakketten.

Over eenkadovoor.nl
Eenkadovoor.nl is voor consumenten dé website voor de meest originele en leuke cadeautips, voor elk gelegenheid! Voor webshops realiseert eenkadovoor.nl, meer bezoekers op hun website, meer omzet, nieuwe doelgroepen en bezoekers met een hogere conversie.

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Webwinkeladviseur, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

©2018 WebWinkelCommunity

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?