Achtervolgt door een advertentie
Waardeer dit artikel

Zien klanten zo jouw webwinkel advertenties ?

Dacht je echt dat de webshops vergeten waren dat jij had nagedacht om die ene paar schoenen te kopen of die spieropbouwende supplementen die je toch maar niet ging kopen? Laat je niet verleiden tot een vals gevoel van zelfgenoegzaamheid. Webwinkels weten wat je hebt gekocht, bezocht of bekeken hebt afgelopen zomer, en de laatste week, en vanochtend. Niemand is veilig. Er is geen ontkomen aan!

Dit is het idee achter de film trailer “Stalked by an Ad” door de UCB comedy groep Pocketwatch. In deze typische horror film gelooft een groep vrienden dat het internet leuk en vol met spelletjes is, totdat hun geschiedenis ze begint te volgen, online en offline! Ebooks, kleren en zelfs gênante seksspeeltjes komt de onwetende shoppers tegen in donkere straten, in het bos en zelfs in de douche.

Bekijk deze korte film eens en laat hieronder eens weten of jij ook wel eens last van deze advertenties hebt gehad.

 

Patrick Heijmans on EmailPatrick Heijmans on Facebook
Patrick Heijmans
Senior Online Marketeer
Patrick Heijmans, werkzaam bij Bernheze Online Marketing, is een ervaren online marketeer die vanuit kennis en passie, met professionele en persoonlijke begeleiding klanten helpt om meer uit hun website te halen.
Patrick Heijmans heeft oa. de website webwinkelcommunity opgezet. Samen met het webwinkelcommunity forum, dit forum is exclusief voorbehouden voor serieuze webwinkel eigenaren en professionals in e-commerce. Dit om een ​​hoog niveau van discussie en deskundigheid te kunnen waarborgen.
0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contact

Op dit moment zijn we even afwezig, laat een bericht achter en we nemen zsm contact met je op.

Sending

©2018 WebWinkelCommunity

Log in with your credentials

Forgot your details?